Duidelijk over prijs, kwaliteit en levertijd


Alle voordelen op een rij

Duidelijkheid vooraf

Een youngtimer of oldtimer restaureren, repareren of renoveren kent vele vormen en mogelijkheden. Samen met jou als klant bespreken we je wensen en presenteren we op basis daarvan duidelijke voorstellen over prijs, kwaliteit en levertijd. Tevens doen we voorstellen indien we denken dat je wensen niet helemaal passen bij het project of indien andere opties voordeliger of beter zijn.

Stap voor stap

Om duidelijk aan te geven hoe we te werk gaan en wat we doen in welke fase leveren we een duidelijk stappenplan. In dit stappenplan staat exact wat er gaat gebeuren op welk moment en welke kwaliteit we daarbij leveren. Periodiek informeren we je met foto’s en uitleg over voortgang van het kleine of grote project. Met de bijbehorende checklist kun je exact zien waar we staan.

1

Kleine projecten

Voor elk soort klus kun je ons vragen. Zelfs heel kleine projecten vinden we leuk om te doen. En doen we met net zoveel zorg en aandacht als elk ander project.

2

Grote projecten

Grote projecten zijn eigenlijk meerdere kleine projecten. We benaderen elke klus projectmatig om het beste resultaat binnen de afgesproken tijd, budget en kwaliteit te leveren.

3

Zelf meewerken

Vind je het leuk om zelf mee te werken tijdens een project? Dat kan! Er zijn vaak leuke en uitdagende activiteiten in een restauratie of renovatieproject die je zelf kunt uitvoeren.

4

Resultaat telt

Mocht er om welke reden dan ook verschil van mening zijn over iets dan praten we dat door en komen tot een oplossing die voor beide partijen acceptabel is met als resultaat een tevreden klant.

Heb je speciale vragen of wensen?

Neem gerust contact op en wij helpen je graag verder met je autotransport